Maxnews

Kievul, sprijin financiar din partea SUA si UE

2/25/2014 9:22:18 PM
Kievul, sprijin financiar din partea SUA si UE
Ucraina este grav afectata financiar, moneda nationala, grivna s-a depreciat astazi cu aproape 7% fata de dolarul american. SUA si EU au anuntat ca vor ajuta din punct de vedere financiar Kievul. 

Reprezentanţii Administraţiei americanea au discutat cu oficialităţi de la Kiev despre masurile privind reformele economice pe care ar trebui să le ia guvernul din Ucraina,   pentru a debloca finanţarea din partea FMI.
"SUA, alături de parteneri din toată lumea, sunt gata să ofere sprijinul necesar Ucrainei pentru a pune în practică reformele de care este nevoie pentru a obţine stabilitate economică. Acest sprijin poate completa un program al FMI, poate face ca reformele să fie mai uşor de implementat şi poate ajuta Ucraina să investească mai mult în sănătate şi educaţie", spune Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Distribuie stirea

Vezi stiri similare

ACTUALITATI
4/24/2014 6:34:21 PM
In localitatea Salta, Argentina, a fost descoperit un trup de femeie perfect conservat. Oamenii de stiinta au descoperit ca trupul apartine unei adolescente de ...
ACTUALITATI
4/10/2014 6:35:28 PM
Autorităţile de la Vatican au apelat la serviciile unui şoim pentru a proteja porumbeii papei Francis, protagonistii unor imagini socante, in ianuarie. ...

Lasa un comentariu

Nume:
Comentariu:

Publicitate

Stiri recomandate

TIMP LIBER

#Selfie, este o comedie pentru noua generație, cu și despre tineri, ...

Publicitate

Urmareste-ne pe Facebook